ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΝΙΚΗ ΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ...

    Ένα εύκολο πρωινό είχαν οι JUNIOR του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" το Σάββατο στο γήπεδο του "ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ", κερδίζοντας άνετα με 0-2.   
    
    Στην πρώτη εμφάνιση της κάτω από τις οδηγίες του νέου κόουτς ΓΙΑΡΟ ΠΟΠΙΕΛΑ, η ομάδας μας χωρίς να αποδώσει ιδιαίτερο ποδόσφαιρο κατάφερε να πάρει εύκολα την νίκη.

    Οι JUNIOR του "ΦΟΙΒΟΥ" μπήκαν στον αγώνα και πρεσσάροντας ψηλά έκλεισαν τον "ΕΘΝΙΚΟ" στα καρέ του δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, σε με από τις οποίες ο Ντέμο μετά από κόρνερ του Νίκου Τ. έκανε το 0-1.
    Στο 2ο ημίχρονο το ματς συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο, με το 0-2 να γίνεται με ένα πανέμορφο γκολ του Ευθύμη μετά από ατομική προσπάθεια και συνδυασμό με τον Μιχάλη.
    Ένα τρίτο γκολ του Ευθύμη με προβολή μετά από "βολίδα" του Ντέμο στο δοκάρι ακυρώθηκε εσφαλμένα ως offside.
    Η ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" απέναντι στην χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδα του "ΕΘΝΙΚΟΥ", δεν έπαιξε την καλύτερη μπάλα της, όμως έτρεξε, πίεσε, προσπάθησε, με αποτέλεσμα να κάνει ευκαιρίες και ο αντίπαλος να μην φτάσει ούτε μια στιγμή με αξιώσεις στα καρέ του Νίκου Κ..


    Ο νέος Κόουτς Γιάρο Ποπιέλα παρέταξε την ομάδα ως εξής :
Νίκος Κ., Βασίλης, Στρατής, Ντάνιελ, Ντέμο, Κωνσταντίνος, Αγαπητός, Ευθύμης, Νίκος Τ. ( Μιχάλης, Τζιανκάρλο, Κώστας, Ξενοφών )   
  

7 σχόλια:

  1. ΧΡΗΣΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΓΧΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΝ ΠΙΕΣΗ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΑΜΕ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΜΠΑΛΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ.Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα παιδια ειναι μονο 10 χρονων και η γνωμη μου ειναι οτι τα πανε πολυ καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα συμφωνήσω κι εγώ. Τα παιδιά κάνουν αθλητισμό και όχι πρωταθλητισμό και τα πάνε πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΜΦΟΝΟ ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το δευτερο μερος του δευτερου ημιχρονου που ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ Β" ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ Β" ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ JOUNIOR ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΤΟ Β ΗΜΗΧΡΟΝΟ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή