ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ...

    Έσπασαν τα δοκάρια το μεσημέρι της Κυριακής οι ομάδες των JUNIOR του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" και των "ΙΩΝΩΝ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ" χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν, μένοντας έτσι στη λευκή ισοπαλία του 0-0. 
    
    
    Ένας αγώνας με άγρια ομορφιά με τις ευκαιρίες να διαδέχονται η μια την άλλη και τα δοκάρια να καρδιοκτυπούν τους παίκτες και τους θεατές του αγώνα.
    Η ομάδα μας με την φόρα από την πολύ καλή απόδοση στον φιλικό με τον Παναθηναϊκό, μπήκε δυνατά, κυνήγησε μπάλα και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση.
    Η δουλειά στις προπονήσεις αρχίζει να φαίνεται, η ομάδα αρχίζει να βρίσκει ρυθμό και οι πάσες αποδέκτη.
    Με μια βελτίωση στα τελειώματα η συνέχεια του πρωταθλήματος θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα.     


    Ο κόουτς Ποπιέλα κατέβασε την ομάδα με την εξής σύνθεση:
Νίκος Κ., Βασίλης, Νίκος Τ., Ντάνιελ, Πάρις, Ντέμο, Ευθύμης, Αγαπητός, Μιχάλης ( Κωνσταντίνος, Τζιανκάρλο, Γιώργος) 

7 σχόλια:

  1. καλη προσπαθεια ,αδικηθηκαμε απο τον διαιτητη,η φαση του ευθυμη ειναι πεναλτυ αν ισχυει ο κανονισμοσ,διαφορετικα οποιοσ θελει κλαδευει τον αντιπαλο μεσα στη μικρη περιοχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ SITE ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 16.30 Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ JOUNIOR ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΟΤΙ ΣΤΙΣ 17.00 ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΗ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΩΝΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΑΛΛΑ Η ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΙ.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΤΗ ΝΙΚΗ. ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΣΜΑ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ SITE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ πάλι πιστεύω ότι η καντεμιά συνεχιζεται. Η ομάδα παίζει πολύ καλή μπάλα. Πιστεύω επίσης ότι το συγκεκριμένο ματς δεν ύταν από τα καλύτερα. Τα άκρα δεν δούλεψαν σωστά και στο κέντρο δυσκολευτείκαμε να κρατείσουμε την μπάλα. Επίσης θα έκανα αν και δεν μου επιτρέπεται ένα σχόλιο στο στο στήσιμο. Νίκος φουνηταριστός και Μιχάλης στα μπάκ. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Λίγη τύχη θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α συγχαρητήτια στο Νικόλα (Τέρμα)! Πολύ ωραίο ματς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΑΥΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΦΩΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή