ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ !!!

    Το πρωινό του Σαββάτου ο "ΦΟΙΒΟΣ" πήρε μια εύκολη νίκη με 0-5 απέναντι στον γηπεδούχο "ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ"  που φιλότιμα προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να προβληματίσει την ομάδα μας.

    Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν το κέντρο όπου στο 13΄ από γέμισμα του τερματοφύλακα Νίκου ο Ευθύμης - που γιόρτασε την γιορτή του με πανηγυρικό τρόπο - πήρε την μπάλα μπήκε στην μεγάλη περιοχή και με πλασέ έκανε το 0-1.
   Τρία λεπτά αργότερα αργότερα ο Ευθύμης από πολύ καλή ασίστ του Πάρι διπλασίασε τα τέρματα του, διαμορφώνοντας το 0-2, σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.
    Στο δεύτερο 25λεπτο με τον κόουτς να κάνει πολλές αλλαγές ο "ΦΟΙΒΟΣ" χάνει πολλές ευκαιρίες και σκοράρει στο 16ο λεπτό με δυνατή κεφαλιά του Ευθύμη από γλυκό κόρνερ του Νίκου Τ..  Από κόρνερ πάλι του Νίκου Τ. στο 19΄και αυτογκόλ των αμυντικών των "ΚΑΛΥΒΙΩΝ" γίνεται το 0-4.
    Το τελικό σκορ διαμορφώνεται στο 21ο λεπτό όπου μετά από κούρσα του Κωνσταντίνου από δεξιά και σέντρα, ο Ευθύμης με πλασέ και με το τέταρτο προσωπικό του τέρμα κάνει το τελικό 0-5. 

    Ο κόουτς Ποπιέλα χρησιμοποίησε τους εξής αθλητές:
Νίκος Κ., Βασίλης, Νίκος Τ., Ντάνιελ, Πάρις, Ντέμο, Κωνσταντίνος, Αγαπητός, Ευθύμης ( Τζιανκάρλο, Κώστας, Στρατής, Ξενοφών )          

3 σχόλια:

  1. σηγχαρητηρια σε ολα τα παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ. ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ.ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ CLUB ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή