ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΦΟΙΒΟΣ vs ΦΟΙΒΟΣ : Χ

    Σκληρή αναμέτρηση το μεσημέρι της Κυριακής μεταξύ των δύο "ΦΟΙΒΩΝ", Αργυρούπολης & Βάρης που τους βρήκε ισόπαλους με 1-1.   

    
    Σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος που και οι δύο ομάδες είχαν την ανάγκη βαθμών και με την απώλεια κάποιων βασικών αθλητών τους, έτρεξαν πολύ, πάλεψαν, με το αποτέλεσμα να δείχνει δίκαιο σύμφωνα με την συνολική εικόνα των δύο.

    Ο "ΦΟΙΒΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ" πήρε το προβάδισμα στο 3ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου όταν μετά από κόρνερ από αριστερά και απόκρουση του τερματοφύλακα Νίκου με όμορφη λόμπα έγινε το 1-0.
    Ο "ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ" όμως ευτύχησε να ισοφαρίσει γρήγορα όταν στο 6ο λεπτό μετά από ένα μακρινό γέμισμα του Βασίλη ο Μιχάλης σούταρε απευθείας και έκανε το 1-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.
    Ο υπόλοιπος αγώνας είχε μια άγρια ομορφιά καθώς και οι δύο ομάδες έκαναν ευκαιρίες για να σκοράρουν και οι δυνατές μάχες σώμα με σώμα διαδέχονταν η μία την άλλη.
    Μοναδική παραφωνία στον ωραίο αυτό αγώνα η συμπεριφορά του παίκτη με το νούμερο "9" του "ΦΟΙΒΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ" που μετά από πολλές διαμαρτυρίες στον διαιτητή και αφού δέχθηκε κίτρινη κάρτα συνέχισε να είναι "προκλητικός και επιθετικός" και το χειρότερο με την ανοχή και συμπαράσταση - ευτυχώς - κάποιων λίγων γονιών.     


    Ο κόουτς Γιάρο Ποπιέλα κατέβασε την ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" με την εξης σύνθεση:
    Νίκος Κ., Βασίλης, Ντάνιελ, Ντέμο, Πάρις, Στρατής, Αγαπητός, Ευθύμης, Μιχάλης ( Τζιανκάρλο, Κώστας, Ξενοφών )


4 σχόλια:

  1. ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΑΚΟΥΣΑ ΣΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΓΩΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΑΓΑΛΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΡΝΕΡ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SYXGARITIRIA STA PAIDIA KAI TON DYO OMADON. POLY SKLIRO TO PAIXNIDI ME DYNATA XTIPIMATA MERIKES FORES STO "NO.9".
    THAT ITHELA NA ANAFERO OTI KAI EMEIS APO TIN PLEVRA MAS AKOUSAME KAPOIOUS "LIGOSTOUS GONEIS" TIS OMADAS SAS NA XRISIMOPOIOUN APARADEKTES EKFRASEIS ENANTION TOU DIAITITI KAI NA DIMIOURGOUN SINEXI ENTASH ME FONES STA PAIDIA TIS OMADA SAS, H OPOIA APOTIPOTHIKE KAI STO SKLIRO TOUS PAIXNIDI. KAI AFTA MESA STHN AGOGI POU DINOUME STA PAIDIA EINAI KYRIE EFORE.
    THA EPREPE NA TA ANAFERETE KAI AFTA LOIPON STHN PERIGRAFI SAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΣΚΛΗΡΟ Η ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ Η ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΚΟΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πράγματι ακούστηκαν κάποια "παράπονα" από γονείς του Φοιβου προς τον διαιτητή, κάποια άλλα ήταν στο πλαίσιο της πλάκας, αυτό το ξέρω, πάντως οι περισσότεροι λέγαμε μπράβο στα παιδιά και τα ενθαρρύναμε, δεν νομίζω ότι δημιουργήσαμε ένταση, ποτέ δεν έχω άκουσει κάτι από το δικό μου παιδί, άλλωστε στο τέλος χειροκροτήσαμε όλα τα παιδάκια, όπως κάναμε και στον πρωτο γύρο που χάσαμε. Για το παιδάκι με το νο 9 νομίζω ότι η ποδοσφαιρική του αξία είναι αντιστρόφως ανάλογη με την ποδοσφαιρική του παιδεία, αλλά είναι κικρό ακόμα και μαθαίνει πιστεύω. Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή