ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ... Ο ΗΛΙΟΣ !!!

    Κυριακή απόγευμα στο γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου σε ένα αγωνιστικό χώρο γεμάτο νερό από την πρωινή καταιγίδα η ομάδα των JUNIOR του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" πήρε την νίκη με 0-2 από την γηπεδούχο "ΔΑΦΝΗ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ".   


    Σε ένα γλιστερό τερέν γεμάτο λακκούβες νερού οι δυο ομάδες δεν μπόρεσαν να παίξουν ποιοτικό ποδόσφαιρο εκτός μόνο κάποιων ατομικών ενεργειών.   


   Στο πρώτο ημίχρονο αν και ο "ΦΟΙΒΟΣ" είχε την κατοχή και έλεγχε το παιχνίδι κάνοντας ευκαιρίες, δεν μπορούσε να ανοίξει το σκορ, η αξιόμαχη "ΔΑΦΝΗ" έχασε κι αυτή ευκαιρίες για το 1-0.
    Στο 23ο λεπτό και με την βοήθεια της τύχης ήρθε το γκολ για τον "ΦΟΙΒΟ" όταν από μπροστινή κάθετη ασίστ του Νίκου Τ. και δυνατό σουτ του Κωνσταντίνου η μπάλα αφού βρήκε σε αντίπαλο αμυντικό κατέληξε στα δίχτυα της "ΔΑΦΝΗΣ".
    Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι εξακολούθησε άτεχνο αλλά αμφίρροπο μέχρι το 15ο λεπτό όπου ο Νίκος Τ. μετά από στρώσιμο του Μιχάλη με καταπληκτικό βολέ καθάρισε το παιχνίδι κάνοντας το τελικό 0-2.
    
    Οι παίκτες που είχε στην διάθεση του ο κόουτς Γιάρο Ποπιέλα ήταν οι εξής:
Νίκος Κ., Βασίλης, Ντάνιελ, Ντέμο, Πάρις, Κωνσταντίνος, Αγαπητός, Νίκος Τ., Στρατής ( Μιχάλης, Τζιανκάρλο, Γιώργος, Κώστας, Ξενοφών )

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΔΑΦΝΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ. ΑΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΥΠΟΠΤΟΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥ Η ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή