ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ "Χ"

    Σάββατο πρωί στο Φάληρο - μετά από διάλειμμα δύο εβδομάδων - η ομάδα των JUNIOR του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" ήρθε ισόπαλη 1-1 με τους γηπεδούχους "ΙΩΝΕΣ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ".   
    
    Ένα ισόπαλο αποτέλεσμα που αν προσθέσεις και το μικρό μέγεθος του γηπέδου και των εστιών (όπως διαμαρτύρονταν τα παιδιά) ήταν δίκαιο και αντικατοπτρίζει την απόδοση των δύο ομάδων.
   
    Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν σκληρό και άτεχνο με τον "ΦΟΙΒΟ" να ανοίγει το σκορ στο 8΄ όταν μετά από κόρνερ, ο Κωνσταντίνος γεμίζει στην μικρή περιοχή και μετά από μπέρδεμα αμυντικού και τερματοφύλακα των "ΙΩΝΩΝ" με αυτογκόλ γίνεται το 0-1. 
    Ο "ΦΟΙΒΟΣ" προσπάθησε να ξανασκοράρει για να τελειώσει το ματς αλλά στο 16ο λεπτό από μια κάθετη μπαλιά και από θέση έξω αριστερά το Νο20 των "ΙΩΝΩΝ" με ένα καταπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα να καρφωθεί στο δεξί παράθυρο της εστίας του "ΦΟΙΒΟΥ" κάνοντας το 1-1.
    Στο 2ο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με λίγες καλές ευκαιρίες και δίκαια κύλησε και τελείωσε ισόπαλο με το 1-1.
    
    Ο κόουτς Ποπιέλα κατέβασε την ομάδα ως εξής:
Νίκος Κ., Νίκος Τ., Ντάνιελ, Ντέμο, Πάρις, Ευθύμης, Κωνσταντίνος, Αγαπητός, Μιχάλης ( Τζιανκάρλο, Γιώργος, Κώστας, Στρατής, Ξενοφών )

2 σχόλια:

  1. ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΛΙΓΟ Η ΟΧΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΟ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΝ.ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΞΑΝΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή