ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ...

   Δεν κατάφερε η ομάδα των JUNIOR του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" να σφραγίσει την Κυριακή την πρόκριση της στα φετινά play-off αφού έχασε μέσα στο γήπεδο της από την "ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ" με 0-2.
    
   Η ομάδα μας έδειξε κουρασμένη (έδωσε φιλικό την Πέμπτη με τον Παναθηναϊκό όπου κέρδισε 3-0) και σε συνδυασμό με το πρέσσιν της "ΘΥΕΛΛΑΣ" έφθασε στην ήττα.   


   Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν αμφίρροπος με τον "ΦΟΙΒΟ" όμως να χάνει τις ευκαιρίες (δύο με τον Ευθύμη και ένα δοκάρι με τον Αγαπητό). 
   Στο 15ο λεπτό όμως μετά από ένα γέμισμα στην άμυνα του "ΦΟΙΒΟΥ" το Νο32 της "ΘΥΕΛΛΑΣ" μπήκε δυνατά συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα Νίκο (που είχε μπλοκάρει) του απέσπασε την μπάλα και έκανε το 0-1.
   Στο 21ο λεπτό σε εκτέλεση φάουλ της "ΘΥΕΛΛΑΣ" από καλή θέση ο Νίκος με υπερένταση διώχνει την μπάλα που βρίσκει στο δοκάρι και στην επιστροφή το Νο32 της "ΘΥΕΛΛΑΣ" εκμεταλλεύεται την αδράνεια των αμυντικών και με κεφαλιά κάνει το 0-2.
   Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες προσπάθησαν αλλά δεν σκόραραν με την "ΘΥΕΛΛΑ" να έχει τον αέρα των δύο γκολ και τους παίκτες του "ΦΟΙΒΟΥ" να δείχνουν την απογοήτευση και την κόπωση τους.

   Ο κόουτς Ποπιέλα κατέβασε την ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" ως εξής:
Νίκος Κ., Βασίλης, Ντάνιελ, Ντέμο, Πάρις, Κωνσταντίνος, Αγαπητός, Νίκος Τ., Ευθύμης ( Τζιανκάρλο, Γιώργος, Κώστας, Ξενοφών )

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΕΔΩΣΑΝ ΟΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕ ΠΟΛΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΜΕ ΛΥΓΜΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ.ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΧΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΦΟΒΑΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή