ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ...

    Ένα εύκολο πρωινό Σαββάτου πέρασε η ομάδα των JUNIOR του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" στον εκτός έδρας αγώνα με τα "ΣΟΥΡΜΕΝΑ" όπου επικράτησε με 0-2.    
   
    
    Η ομάδα ήταν φρέσκια, έκανε συνδυασμούς, είχε αλληλοκάλυψη και με την διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων να είναι εμφανής δεν έδειξε να έχει κανένα πρόβλημα με την αντίπαλο.

    Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" μπήκε δυνατά και με πολύ όρεξη άλλαξε μπάλες, πρέσσαρε και στο 7ο λεπτό μετά από μπάσιμο του Μιχάλη από αριστερά, ο Ευθύμης πήρε την μπάλα και κερδίζοντας δύο κόντρες με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των "ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ" κάνοντας το 0-1.
    Με μοναδική επιθετική αναλαμπή για τα "ΣΟΥΡΜΕΝΑ" μια λόμπα του Ιάκωβου που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα Κώστα, ο "ΦΟΙΒΟΣ" συνέχισε να υπερέχει και στο 23ο λεπτό ο Ευθύμης κλέβει από το μπάκ από δεξιά και με πάσα "πάρτη-βάλτη" στο πέναλντι ο Μιχάλης με συρτό σουτ στην γωνία κάνει το 0-2.
    Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα αν και χαλάρωσε συνέχισε την καλή εμφάνιση χωρίς όμως να καταφέρει να αυξήσει την διαφορά, αφήνοντας το 0-2 του 1ου ημιχρόνου  να είναι το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

    Ο κόουτς Ποπιέλα χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές :
Κώστας, Βασίλης, Ντάνιελ, Ντέμο, Πάρις, Ευθύμης, Αγαπητός, Νίκος Τ., Μιχάλης (Τζιανκάρλο, Γιώργος, Ξενοφών, Στρατής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου