ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΠΟ ... ΣΠΟΝΤΑ !!!

    Την Παρασκευή έκλεισε τις υποχρεώσεις της για την κανονική περίοδο του φετινού πρωταθλήματος η ομάδα των JUNIOR του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" κερδίζοντας εντός έδρας με 3-2 την ομάδα του "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΛΙΜΟΥ".



    Μια νίκη που στέλνει την ομάδα μας στην 6η θέση και στα PLAY OFF του πρωταθλήματος.     
    Στο πρώτο ημίχρονο ο κόουτς Ποπιέλα ξεκίνησε τον αγώνα χωρίς να χρησιμοποιήσει κάποια από τα παιδιά με μεγάλο χρόνο συμμετοχής.  Ο "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ" εκμεταλλεύτηκε την δυσκολία των παιδιών του "ΦΟΙΒΟΥ" να βρουν τις θέσεις τους και στο 8ο λεπτό με ένα συρτό αριστερό σουτ στην γωνία έκανε το 0-1.
    Και μη φτάνοντας αυτό στο αμέσως επόμενο λεπτό με ένα καταπληκτικό μακρινό βολέ στο "γάμα" ο "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ" διπλασίασε τα τερματα του κάνοντας το 0-2.
    Γύρω στο 15ο λεπτό ο κόουτς έκανε κάποιες αλλαγές ισορροπώντας το σχήμα και έτσι στο 22΄ μετά από συρτό κόρνερ του Νίκου Τ., ο Ντέμο σούταρε με το αριστερό, πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό δεξί έκανε το 1-2.
    Στο 24ο λεπτό από δυνατό πλάγιο άουτ του Βασίλη η μπάλα έφθασε στον Ντέμο έξω από την μεγάλη περιοχή που με υπερένταση σούταρε με το αριστερό και έφερε το σκορ στο 2-2.
    Στο δεύτερο ημίχρονο και με την ψυχολογία του "ΦΟΙΒΟΥ" στο φουλ ήταν θέμα χρόνου το πότε θα πάρει κεφάλι στο σκορ. 
    Στο 9ο λεπτό ο Αγαπητός από θέση αριστερού μπακ διώχνει πολύ δυνατά, ο Μιχάλης με υπερπροσπάθεια και μόλις πριν η μπάλα βγει άουτ από τα αριστερά γεμίζει στον Ευθύμη που με αριστερό πλασέ κάνει το 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

    Ο κόουτς Ποπιέλα χρησιμοποίησε τους εξής:
Νίκος Κ., Ξενοφών, Ντάνιελ, Ντέμο, Πάρις, Κώστας, Τζιανκάρλο, Νίκος Τ., Στρατής ( Ευθύμης, Κωνσταντίνος, Αγαπητός, Βασίλης, Μιχάλης, Ξάβιε, Φώτης ) 


      

3 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mprabw re paidia perasame sta play-off twra me ena katharo mualo pame na sunexisoume by Ntemos Iordanidis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή