ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ... ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ !!!

    Με το χειρότερο τρόπο ξεκίνησε φέτος το πρωτάθλημα για τους ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ".   
      

    Μετά από μια εβδομάδα προσπάθειας από τους υπεύθυνους του "ΦΟΙΒΟΥ" για τον σχηματισμό μίας ή δύο ομάδων για τους ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ, τις παρεμβάσεις - σωστές και λάθος - των γονιών, η απόφαση που πάρθηκε ήταν μια ομάδα 23-25 ποδοσφαιριστών.

    Κι όμως την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο "ΜΠΑΝTMINΤΟΝ" ο κόουτς Ποπιέλα βρέθηκε μπροστά στην δυσάρεστη έκπληξη της παρουσίας μόλις δεκατριών παικτών, εκ των οποίων οι  πέντε γεννηθέντες το 2002 δεν ανήκουν καν χρονολογικά στην κατηγορία των ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ. 
    Μετά απ΄ όλα αυτά η ήττα από τον "ΗΝΙΟΧΟ" με 4-1 ήρθε φυσιολογικά. Ακολουθώντας την κακή παράδοση ο "ΦΟΙΒΟΣ" δέχθηκε το πρώτο γκολ της χρονιάς πριν ακόμα συμπληρωθεί το 1ο λεπτό, με ψηλοκρεμαστό φάουλ από θέση έξω δεξιά.
    Στη συνέχεια ο "ΦΟΙΒΟΣ" πίεσε και μετά από το 6΄και το 14΄όπου τα δύο φάουλ του Κωνσταντίνου Σ., το ένα κόπηκε πάνω στην γραμμή και το άλλο βρήκε στην συμβολή των δοκών του "ΗΝΙΟΧΟΥ", κατάφερε να ισοφαρίσει στο 23΄όταν ο Αιμίλιος έβγαλε σε θέση μέσα δεξιά τον Δημήτρη που σούταρε δυνατά και μετά από την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα, ο Κωνσταντίνος Λ. με πλασέ έκανε το 1-1.
    Στο δεύτερο ημίχρονο και με το πρόβλημα της κούρασης των παικτών του "ΦΟΙΒΟΥ" να εμφανίζεται ο "ΗΝΙΟΧΟΣ" στο 6ο, 13ο και 18ο λεπτό σκόραρε τρεις φορές και διαμόρφωσε το τελικό σκορ ΗΝΙΟΧΟΣ-ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 4-1.

    Ο κόουτς Ποπιέλα είχε στην διάθεση του, τους εξής:
Νίκος Κ., Βασίλης, Τζιανκάρλο, Ευθύμης, Στρατής, Δημήτρης, Αιμίλιος, Κωνσταντίνος Σ., Κωνσταντίνος Λ., Αγαπητός, Μιχάλης (Γιάννης, Ξενοφών, Κωνσταντίνος)

    

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΑΝΕ.ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή