ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ... ΕΞΑΡΑ !!!

   Εύκολο πρωινό Σαββάτου για τους ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" που κέρδισαν στο γήπεδο τους την "ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ" με το βαρύ 6-1.  


    Η ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" έπαιξε σαν "ομάδα", με συγκέντρωση, δύναμη, σωστή ανάπτυξη και με ένα Ευθύμη που ασταμάτητος σκόραρε πέντε φορές.  
   
  Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να μπαίνουν δυνατά προσπαθώντας να κερδίσουν μάχες και το χώρο του κέντρου.
     Ο "ΦΟΙΒΟΣ" άρχισε να ανεβαίνει και στο 8' ο Αιμίλιος έβγαλε από την άμυνα μια βαθιά μπαλιά στον Ευθύμη που έφυγε μπροστά και με ένα καταπληκτικό πλασέ έκανε το 1-0.
    Στην συνέχεια ο "ΦΟΙΒΟΣ" επικράτησε στον αγωνιστικό χώρο κάνοντας ένα δοκάρι και πολλές ευκαιρίες μέχρι το 20' όπου ο Νίκος Τ. έκλεψε έξω από την μεγάλη περιοχή της "ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ" και πέρασε μια υπέροχη ασίστ στον Ευθύμη που πολύ ψύχραιμα πλάσαρε κάνοντας το 2-0.
    Στο 23' με ένα φάουλ από το κέντρο και αδράνεια της άμυνας του "ΦΟΙΒΟΥ" η "ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ" μείωσε σε 2-1.
   Από το 2-1 και μετά η "ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ" πίεσε για την ισοφάριση και έχασε κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως να τα καταφέρει.
   Στο δεύτερο ημίχρονο στο 2ο μόλις λεπτό ο Ευθύμης με αριστοτεχνικό φάουλ από αριστερά έκανε το 3-1 και έσβησε κάθε ελπίδα για ισοφάριση.
  Στο 8ο λεπτό ο Αγαπητός μετά από μία κούρσα από αριστερά έκανε μια καταπληκτική σέντρα στον Ευθύμη που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 4-1.
   Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ευθύμης έκλεψε την μπάλα στο πέναλτι και με δυνατό βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ανέβασε τον δείκτη των προσωπικών του γκολ στο 5 και το σκορ στο 5-1.
   Στο 18' ο Ξενοφών έδωσε στον Κυριάκο έξω από την περιοχή, που μπήκε από δεξιά και από την μικρή περιοχή τσίμπησε την μπάλα και έκανε το τελικό "ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ  6-1".
   
    Ο κόουτς Γιάρο Ποπιέλα χρησιμοποίησε τους εξής:
Νίκος Κ. (C), Βασίλης, Νίκος Τ., Ντάνιελ, Ντέμο, Πάρις, Λουκάς, Αγαπητός, Αιμίλιος, Κωνσταντίνος, Ευθύμης ( Γιάννης, Κυριάκος, Τζιανκάρλο, Μιχάλης, Ξενοφών, Κωνσταντίνος Λ., Φίλιππος, Γιώργος, Φώτης )



3 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΙΟ ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΝ.ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ.ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή