ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΔΙΚΑΙΑ ΗΡΘΕ ... Η ΗΤΤΑ !!!

    Το Σάββατο το μεσημέρι οι ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" έχασαν μέσα στο γήπεδο τους από τον "Α.Ο.Ν.Α." με 0-2.     
     
    Με τους φιλοξενούμενους να υπερέχουν στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά.      
   
    Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν επιφυλακτικά προσέχοντας την άμυνα τους.
    Σιγά σιγά οι δυο ομάδες ανοίχτηκαν και έκαναν κάποιες ευκαιρίες με τον Α.Ο.Ν.Α. μετά τη μέση του ημιχρόνου να παίρνει τα ηνία του αγώνα.
   Έτσι στο 17ο λεπτό το δεξί εξτρέμ του "Α.Ο.Ν.Α." αφού με μπάσιμο διεμβόλισε την αριστερή πλευρά της άμυνας του "ΦΟΙΒΟΥ" έστρωσε σε συμπαίκτη του στο χώρο του "πέναλτι" που σκόραρε κάνοντας το 0-1. 
    Στο 22ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους όταν σε μια σέντρα από δεξιά και στιγμιαία αδράνεια της άμυνας ή μπάλα πέρασε στην απέναντι πλευρά και ο επερχόμενος επιθετικός σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό σκορ του αγώνα " ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ - Α.Ο.Ν.Α.  0-2 ".
    Το δεύτερο ημίχρονο ήταν άχρωμο και μονότονο με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα, κάνοντας όμως μόνο λίγες ευκαιρίες και με τον τερματοφύλακα Νίκο σε καλή μέρα δεν κατάφεραν να διευρύνουν το σκορ.

   M.V.P. του αγώνα ο Γκέρσι.

    Ο κόουτς Γιάννης Κρασώνης είχε στην διάθεση του τους εξής :
Νίκος Καψάλης,Στρατής Δερεδίνης, Τζιανκάρλο Αγγελόπουλος, Ντάνιελ Ντάιτσι, Κωνσταντίνος Παπαδήμας, Ντέμο Ιορδανίδης, Γκέρσι Μπάρδι (C), Ευθύμης Μπαμπούνης, Αγαπητός Κράτσης, Φίλιππος Μποντ, Παύλος Πολίτης ( Σοτας Αρντίτ, Νικολα Φουάτ )


  

2 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΡΕΦΕΡΙ ΤΟΥ ΜΑΤΣ. ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΠΙΛΑΡΟ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΑΛΙ ΚΑΝΤΑ ΜΑΣ.ΜΠΙΛ ΓΕΡΑ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή