ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ

    Με σχετική ευκολία πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς η ομάδα των JUNIOR του "ΦΟΙΒΟΥ" κερδίζοντας το Σάββατο το πρωί τον "ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ" με 5-3.   


    Ο κόουτς Γιάννης με την άνεση των όχι μεγάλων κορμιών των αντιπάλων έβγαλε τον Ντέμο από την άμυνα - για πρώτη φορά φέτος - και τον προώθησε στην μεσαία γραμμή. Κίνηση που έδωσε ιδιαίτερη δύναμη στο κέντρο αλλά ακόμη περισσότερη πίεση στην επίθεση. 

     Η ομάδα μας που μπήκε με πολύ κέφι δείχνοντας από την αρχή ότι ήθελε αυτή την νίκη άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό με τον Αγαπητό που εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στο κέντρο και κάνοντας μια κούρσα σκόραρε με ένα υποδειγματικό πλασέ.
    Στο 13΄ο Ευθύμης κατεβαίνει  από δεξιά και σεντράρει στον Νίκο Τ. που με διπλή προσπάθεια κάνει το 2-0.
    Τρία λεπτά αργότερα Νίκος Τ. και Αγαπητός εκτελούν κομπίνα (δουλεμένη στην προηγούμενη προπόνηση) στο κόρνερ με τον πρώτο να  σεντράρει στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας όπου Ευθύμης, Κωνσταντίνος και Ντέμο σηκώνονται και ο τελευταίος με καρφωτή κεφαλιά κάνει το 3-0.
    Το σκορ στο πρώτο ημίχρονο κλείνει μετά από μια επέλαση από αριστερά του Αγαπητού, σέντρα ακριβείας και τον Ευθύμη να σπρώχνει άνετα την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 4-0.
    Στο δεύτερο ημίχρονο ο "ΦΟΙΒΟΣ" μπήκε άνετος και χαλαρός και έτσι τα "ΚΑΛΥΒΙΑ" στο 3ο λεπτό έκαναν το 4-1 με συρτό σουτ σε εκτέλεση φάουλ από καλή θέση και στο 13ο λεπτό το 4-2 με αυτογκόλ του Βασίλη μετά από σύγχυση στην άμυνα του "ΦΟΙΒΟΥ".
    Εκεί μίλησαν τα πόδια του Τζιανκάρλο που αμέσως μετά την σέντρα  κερδίζοντας κόντρες και κάνοντας τρίπλες σε τρεις αντιπάλους, έφθασε σε θέση έξω αριστερά και με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 5-2 κόβοντας την φόρα της αντίπαλης ομάδας. 
    Το σκορ έκλεισε με 5-3 στο 17΄ μετά από ένα ωραίο συνδυασμό των παικτών του "ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ" και ωραίο πλασέ.

    Ο Κόουτς Γιάννης Τζήμας κατέβασε την ομάδα με την εξής σύνθεση:
Νίκος Κ., Πάρις, Ντάνιελ, Τζιανκάρλο, Κωνσταντίνος, Ντέμο, Ευθύμης, Αγαπητός, Νίκος Τ. ( Γιώργος Κ., Βασίλης, Κώστας, Ξενοφών, Αλέξανδρος )

        

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΤΗΣΗΜΟ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ SITE ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή