ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ... ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟΥΣ

    Καινούργια ολόλευκη εμφάνιση για τους JUNIOR του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" και άνετη επικράτηση τους απέναντι στην "ΔΑΦΝΗ ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ" με 6-2, την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο του "ΦΟΙΒΟΥ" στην Βάρη.    
   

    Ο κόουτς Ποπιέλα κατέβασε την ομάδα με το κλασσικό 3-4-1, με τρεις παίκτες να δοκιμάζονται σε θέσεις που είχαν να βρεθούν από την αρχή της περσινής περιόδου (Αγαπητός αριστερό μπακ, Πάρις αμυντικό χαφ, Μιχάλης αριστερό χαφ).

    Η ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια όταν πριν καν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό ο Ευθύμης κυνηγώντας με επιμονή, έκλεψε την μπάλα και μπαίνοντας από δεξιά έκανε το 1-0.
    Ο "ΦΟΙΒΟΣ" συνέχιζε να πιέζει αλλά η "ΔΑΦΝΗ" ήταν αυτή που σκόραρε στο 20΄ με ένα μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ από θέση έξω αριστερά και έκλεισε το ημίχρονο με 1-1.
    Στο δεύτερο ημίχρονο ο "ΦΟΙΒΟΣ" αιφνιδίασε για δεύτερη φορά και ο Ευθύμης στο 2ο λεπτό από σέντρα σουτ του Ντέμου από αριστερά έκανε με προβολή το 2-1.
    Η "ΔΑΦΝΗ" όμως αντέδρασε για δεύτερη φορά και έκανε στο 9΄το 2-2 με μια δυνατή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ.
    Ο Κωνσταντίνος  στο 10΄σούταρε δυνατά από αριστερά και έκανε το 3-2.
    Η "ΔΑΦΝΗ" δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έτσι ο "ΦΟΙΒΟΣ" μετά από ένα καταιγιστικό τρίλεπτο μετέτρεψε τον αγώνα σε απλή υπόθεση.
   Στο 17΄ο Κωνσταντίνος εκτελεί φάουλ από δεξιά, ο Ντέμο παίρνει το ριμπάουντ και κάνει το 4-2.
    Στο 18ο λεπτό ο Ευθύμης μπαίνει από δεξιά γυρίζει στο ξεμαρκάριστο Ντέμο που κάνει το 5-2 με συρτό σουτ στην γωνία.
    Το τελικό σκορ διαμορφώνεται στο 19΄με χατ-τρικ του Ευθύμη που κλέβει στο χώρο του κέντρου, κατεβαίνει από δεξιά και με δυνατό σουτ στην απέναντι γωνιά κάνει το 6-2.  
  
    Ο κόουτς Ποπιέλα κατέβασε την ομάδα ως εξής:
Νίκος Κ., Βασίλης, Ντάνιελ, Αγαπητός, Πάρις, Ντέμο, Μιχάλης, Ευθύμης, Νίκος Τ. (Κωνσταντίνος, Τζιανκάρλο, Αλέξανδρος, Κώστας, Ξενοφών, Στρατής, Ξάβιε)  
   

4 σχόλια:

  1. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΣΗΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΑΛΛΑΖΑΝ ΜΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ.Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ.ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολα τα παιδια παιξανε πολυ καλα , μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KAΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΩΝ JOUNIOR ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ ΣΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά. Ο προπονητής έστησε την ομάδα καλύτερα από κάθε άλλη φορά και αυτό φάνηκε από τους συνδυασμούς τους και την ομαδικότητά τους μέσα στο γήπεδο. Συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή