ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΡΙΠΟΝΤΟ

    Το πρωινό της Κυριακής η ομάδα των JUNIOR του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" πήρε την νίκη μέσα στο γήπεδο του "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΛΙΜΟΥ" με 0-3. 
   

   Η ομάδα που ο κόουτς Ποπιέλα κατέβασε - χρησιμοποιώντας τα παιδιά που είχαν μέχρι τώρα λιγότερο χρόνο συμμετοχής - μπήκε δυνατά, είχε καλή ανάπτυξη και στο 9ο λεπτό ο Κωνσταντίνος μαζεύοντας ένα βολέ του αντίπαλου τερματοφύλακα σούταρε απευθείας κάνοντας το 0-1.



  Αποτέλεσμα που έμεινε σε όλο το πρώτο ημίχρονο, με τον "ΦΟΙΒΟ" να δημιουργεί κάποιους καλούς συνδυασμούς, που δεν μπόρεσαν όμως να του δώσουν το δεύτερο γκολ.
   Στο δεύτερο ημίχρονο ο κόουτς έκανε αρκετές αλλαγές αλλά η ομάδα δεν έδειξε να πατάει καλά. Έχοντας τον τερματοφύλακα Νίκο Κ. σε πολύ καλή μέρα το 0-1 έμεινε ως το 19΄. 
   Εκεί έξι λεπτά πριν την λήξη, ο Νίκος Τ. με μια καταπληκτική εκτέλεση φάουλ από τ΄αριστερά έστειλε την μπάλα στο δεξί "παράθυράκι" της αντίπαλης εστίας διπλασιάζοντας τα τέρματα του "ΦΟΙΒΟΥ".
   Στο επόμενο ακριβώς λεπτό ο Αγαπητός πήρε την μπάλα μετά από κόντρες και με ένα δυνατό βολέ έκανε στο 20ο λεπτό του 2ου ημιχρόνου το τελικό 0-3.
   
   Ο κόουτς Ποπιέλα κατέβασε την ομάδα ως εξής:
Νίκος Κ., Γιώργος, Τζιανκάρλο, Ξενοφών, Ευθύμης, Κωνσταντίνος, Κώστας, Μιχάλης, Στρατής ( Ντέμο, Αγαπητός, Νίκος Τ., Πάρις, Ντάνιελ, Βασίλης )   


       

4 σχόλια:

  1. ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 27-28-29 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΜΑΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ Ν΄ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ SPORT TEAM ΟΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 7-8/1/2012. ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΛΙΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 4.30 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 5 ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ.ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή