ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ...

    Ένα σκληρό ντέρμπι έγινε την Κυριακή το πρωί στην Βάρη μεταξύ των δύο "ΦΟΙΒΩΝ", που βρήκε τον "ΦΟΙΒΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ" αιφνιδιάζοντας στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων να παίρνει τελικά το διπλό με 0-2.   
     

    Η ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" ξεκίνησε τον αγώνα με συναισθηματική φόρτιση εξαιτίας της ανακοίνωσης του κόουτς ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΗΜΑ (ότι για προσωπικούς λόγους θα βρισκόταν για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας) με τα παιδιά να είναι αποφασισμένα να τα δώσουν όλα αποχαιρετώντας τον κόουτς.

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ

    Με σχετική ευκολία πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς η ομάδα των JUNIOR του "ΦΟΙΒΟΥ" κερδίζοντας το Σάββατο το πρωί τον "ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ" με 5-3.   


    Ο κόουτς Γιάννης με την άνεση των όχι μεγάλων κορμιών των αντιπάλων έβγαλε τον Ντέμο από την άμυνα - για πρώτη φορά φέτος - και τον προώθησε στην μεσαία γραμμή. Κίνηση που έδωσε ιδιαίτερη δύναμη στο κέντρο αλλά ακόμη περισσότερη πίεση στην επίθεση. 

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΤΙ ... ΠΑΡΑΠΑΝΩ !

    Την μπουκιά από το στόμα ... πήρε η "Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ" από τους "JUNIOR" του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" αφού μετά από τρεις φορές που ο "ΦΟΙΒΟΣ" πήρε κεφάλι στο σκορ, στο τέλος η "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" κέρδισε με 5-3 !  

    Με τρεις αμυντικούς κατέβασε αυτή την φορά την ομάδα του ο κόουτς Τζήμας και με ένα σχήμα με ενισχυμένο κέντρο με τους Κωνσταντίνο, Μιχάλη, Αγαπητό και τον Νίκο Τ. να γίνετε κρυφός κυνηγός πίσω από τον μοναδικό καθαρό επιθετικό Ευθύμη.

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ...

    ΔΥΣΚΟΛΗ η πρεμιέρα για τους "JUNIOR" του ΦΟΙΒΟΥ που το πρωί της Κυριακής ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με ήττα 0-2 μέσα στο γήπεδο τους από τον "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΑΡΗΣ".  


      
    Με γκολ από τα αποδυτήρια (20ο δευτερόλεπτο) άρχισε το πρωτάθλημα για τους "JUNIOR" που αιφνιδιάστηκαν από την ασφυκτική πίεση των παιδιών του "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ", που τελείωσαν τον αγώνα με ένα δεύτερο γκολ στο 19ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου με καταπληκτικό γυριστό βολέ.
    Το 0-2 παρέμεινε και στο δεύτερο ημίχρονο, που κύλησε στον ίδιο ρυθμό με το πρώτο και την ομάδα μας εγκλωβισμένη από την πίεση των αντιπάλων να μην μπορεί να κάνει παρά μόνο ένα δύο οργανωμένες προσπάθειες.
  
    Ο κόουτς Γιάννης Τζήμας κατέβασε την ομάδα με την εξής σύνθεση :
Νίκος Κ., Ντάνιελ, Πάρις, Ντέμο (C), Μιχάλης, Κωνσταντίνος, Ευθύμης, Νίκος Τ., Γιώργος Δ. ( Αγαπητός, Τζιανκάρλο, Γιώργος Κ., Κώστας )