ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ...

    Με ανάμεικτα συναισθήματα έφυγε από τον Κορυδαλλό η ομάδα των JUNIOR του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" όπου έχασε με 3-0 από τον γηπεδούχο "ΑΕΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ" στον 1ο γύρο των PLAY OFF για την πρόκριση στους "8".  


    Η ομάδα του Κορυδαλλού μπήκε στους "16" των PLAY OFF με την μεγαλύτερη βαθμολογία από όλους τους ομίλους, σε αντίθεση με την ομάδα του "ΦΟΙΒΟΥ" όπου πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τους "16".
    Στο παιχνίδι της Κυριακής όμως ο "ΦΟΙΒΟΣ" έδειξε πόσο πλασματική ήταν η θέση του στην κατάταξη και ποιες οι δυνατότητες της ομάδας έστω και μόνο με 12 παιδιά που είχε στην διάθεση του ο κόουτς.   


    Στο πρώτο ημίχρονο ο "ΦΟΙΒΟΣ" έχοντας πολύ καλή απόδοση, έλεγξε το παιχνίδι, έκανε περισσότερες ευκαιρίες αλλά καμιά από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει τελειώνοντας το ημίχρονο με 0-0.
    Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας ξεκίνησε μοιρασμένος με τον Μιχάλη να διαμαρτύρεται για ένα πέναλντι στο 8ο λεπτό και λίγο μετά σε μια ολιγωρία της άμυνας ο "ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ" έκανε το 1-0 στο 12΄.
    Από εκεί και μετά η ομάδα δεν κατάφερε να αντιδράσει και με δύο ακόμα λάθη του "ΦΟΙΒΟΥ" στο 18΄και στο 24΄ ο "ΑΕΤΟΣ" έκανε το τελικό 3-0 που στέλνει τις ομάδες στην επόμενη φάση των PLAY OFF, τον "ΑΕΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ" για τις θέσεις 1-8 και τον "ΦΟΙΒΟ ΒΑΡΗΣ" για τις θέσεις 9-16.

    Ο κόουτς Ποπιέλα παρέταξε την ομάδα ως εξής:
 Νίκος Κ., Βασίλης, Ντάνιελ, Ντέμο, Πάρις, Κωνσταντίνος, Αγαπητός, Ευθύμης, Μιχάλης ( Κώστας, Ξενοφών, Στρατής )   


3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά. Αν και δεν είδα τον αγώνα έμαθα για την πολύ καλή εμφανιση. Συνεχιζουμε την προσπάθεια μέχρι τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΘΟΥΚΙΔΙΔΕΙΟ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΑΝΕΚΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΕΛΑΓΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια. Ηταν από τα καλύτερα παιχνίδια τους. Πράγματι το πέναλτι ήταν ...μαρς και απορώ γιατί δεν δόθηκε, ίσως επειδή είναι σπάνιο...
    Αλλά ως γονείς στεκόμαστε στην προσπάθεια στην παρέα και στη φιλία των παιδιών και αυτό είναι ωραίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή