ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 23-24/11/2013 : ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: * * * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΥΡΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 0-1 * * * ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-2 * * * ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: 1-1 * * * Α.Ο.Ν.Α.-ΑΡΣΕΝΑΛ ΒΑΡΗΣ:

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΔΙΚΑΙΗ ΗΤΤΑ ...

    Το Σάββατο το πρωί η ομάδα των ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ του "ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ" έχασε στην φάση των PLAY OFF από τον "Α.Ο. ΜΟΣΧΑΤΟΥ" μέσα στην Βάρη με 0-5. 


  Μια δίκαιη ήττα, με την ομάδα του "ΜΟΣΧΑΤΟΥ" να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο και παίρνοντας το κέντρο να φθάνει σε μια άνετη νίκη.  

    Στο πρώτο ημίχρονο ο "ΦΟΙΒΟΣ" προσπάθησε να κοντράρει το "ΜΟΣΧΑΤΟ" αλλά στο 14' μετά από μια λανθασμένη έξοδο του Γιάννη, μια όμορφη σέντρα και κεφαλιά των φιλοξενουμένων, το "ΜΟΣΧΑΤΟ" πήρε το προβάδισμα με 0-1, σκορ που έμεινε ως το τέλος του 1ου ημιχρόνου.
    Στο 2ο, ο "ΦΟΙΒΟΣ" προσπάθησε να πιέσει αλλά το "ΜΟΣΧΑΤΟ" στο 11' με μια υποδειγματική αντεπίθεση έκανε το 0-2.
    Και σαν να μην έφτανε αυτό στο επόμενο λεπτό με σουτ έξω από την περιοχή έγινε το 0-3.
  Εκεί έληξε και κάθε προσπάθεια ανατροπής του σκορ. Το "ΜΟΣΧΑΤΟ" κυριάρχησε και κατάφερε στο 26' και 28' να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο τελικό "ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ - Α.Ο. ΜΟΣΧΑΤΟ  0-5".

    Ο κόουτς Γιάρο Ποπιέλα είχε στην διάθεση του τους εξής:
Γιάννης Σ., Κωνσταντίνος Π., Κυριάκος, Ντάνιελ, Ντέμο, Κωνσταντίνος, Νίκος Τ., Αιμίλιος (C), Λουκάς, Αγαπητός, Παναγιώτης ( Νίκος Κ., Πάρις, Κωνσταντίνος Λ., Γιώργος, Φίλιππος, Ξενοφών, Φώτης )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου